VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mysig helg

IMG_5590I helgen har Charlie varit hos oss, alltid lika mysigt. Så kul att ha en bonus, första gången han var hos mig och hälsade på var han bara 4 månader.  Felix och Charlie är nära i ålder och dom är verkligen bästa brorsorna. Det är aldrig tjafs och dom har så roligt tillsammans:)

På lördagen körde jag en PW direkt på morgonen och efter det skulle vi in till stan för att träffa våra vänner vi brukar åka till Cypern med på somrarna:), och då blev det ytterligare en promenad:). Har många kompisar som hör av sig nu och vill med ut och röra på sig:), så kul!

Efter promenaden var det mysigt att ta en fika och tjejerna roade sig med att prova glasögon till årets resa.IMG_7652IMG_7657IMG_7655 IMG_7656På kvällen bjöd min vän Tanja över oss och Ullis och Niklas på middag. Tanjas Figaro är lika gammal som Felix  så vi märkte knappt av killarna. Det bjöds på hemmagjord Pizza, den var så god.Inte lchf alls men ibland måste man fuska, framförallt när man blir bjuden på middag.

Men sockret fuskar jag inte med, som idag när grannen fyllde år och det bjöds på diverse godsaker. Då vet jag att jag får hell igen innan jag rensat ut sockret ur kroppen. Just nu är jag så motiverad och är piggare och känner mig bättre i kroppen och då är det helt enkelt inte värt att förstöra det. Det finns så många bra alternativ om man blir sugen:).

Idag var det äntligen dags för galapremiären av Marcus och Martinus nya film, gissa om barnen var taggade när Martin kom och hämtade upp dom:)? Helt otroligt vad poppis dom killarna har blivit. Camilla lyckades hitta biljetter till deras konsert så det ska bli kul att se dom live i februari:). IMG_7569FullSizeRenderIMG_7581Hoppas du har haft en fin helg! Kramar C

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna