VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jobb varvat med ledighet.

IMG_7345Det är inte så mycket extra ledigt den här julen. Så jag gör mitt bästa för att balansera jobb och ledighet med barnen.

Idag stod gym och hoppstyrka, fällknivar och allt var det nu var på schemat. Fanny har fått träningsschema under julledigheten och jag tänkte inte vara sämre;)..Får se hur ont jag har i kroppen imorgon ha ha. Och det där gör dom varje träning, imponerad.Mina hopp såg inte ut sådär kan jag lova?

Nu faller snön ute, det är ju  lite mysigt:), blir lite ljusare och barnen vill vara ute mer.Måste nog be min bror skicka ner vår skidutrustning hit så vi kan hitta någon backe att åka lite.

Vi brukar åka skidor varje år, ett år var vi i Sälen men vi brukar åka upp till Björkliden på vårkanten och hälsa på familjen i Kiruna. Har lärt båda mina barn att åka skidor där:) lite extra roligt då det var där jag själv lärde mig att åka i sele med min pappa. Fjällvärlden där uppe är helt magisk. Jag gillar mer slalom än längd men har såklart åkt mycket sånt också. Bor man däruppe så är man mycket ute:)fanny skidorfanny skidor 2DSC_0476IMG_6484björkliden 20150406 021Hur mysigt är det inte att pimlpa på isen och att tolka med skidor efter skotern?

Jag kommer fortfarande ihåg känslan i husvagnen när jag var liten och vi hade husvagnen i Torneträsk. När man vaknade på morgonen av att andra startade skotrarna och man åt frukost i underställ för att sedan vara ute hela dagarna. Komma hem lagom mosiga och krypa ihop i husvagnen och se på den lilla tv:n och äta vinegum:). Det var tider det och den känslan  har jag såklart velat föra vidare till mina barn, i den mån det har varit möjligt:).Torneträsk 20150405 044Torneträsk 20150405 078Torneträsk 20150405 012Har dålig koll på backarna runt Stockholm,          har du några att rekommendera?

 

 


Kommentarer


  1. Åsa 4 januari, 2017 on 15:53 Svara

    Åkt till Kungsberget, ligger lite ovanför Sandviken.
    Här finns det stugor och lägenheter att hyra om du vill vara borta hela helgen eller så är det en lagom dagsutflykt.

    • christinamelin 4 januari, 2017 on 16:44 Svara

      Perfekt:) är det bra barnbackar?

      • Jessica 5 januari, 2017 on 03:35 Svara

        Ja, kan verkligen rekomendera Kungsberget

  2. Frida 4 januari, 2017 on 21:04 Svara

    Orsa Grönklitt! Prisvärt boende och mycket barnvänligt.

  3. Helena 4 januari, 2017 on 22:14 Svara

    Romme Alpin , 3 t från Stockholm är åkvärt både backmässigt och körsträckan med bil. Säfsen utanför Ludvika är också helt ok både backar och körsträckan dit. Ungefär samma tid vid ratten.?

  4. Josefine 5 januari, 2017 on 21:15 Svara

    Men inte visste jag att du var här uppifrån! Själv född och uppväxt och bosatt i Kiruna och det finns inget bättre är att andas in fjälluften! 🙂 Att få gå i underställ och skoterkläder är ju det bästa med våren! För att inte tala om all mat som alltid smakar bäst i skogen. Hoppas ni också får komma upp och njuta av den fina våren vi har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna