VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

God fortsättning och välkommen 2017

Processed with VSCO with a5 preset

Vår nyårsafton började med att vi fick mysa med den här söta prinsessan. Hade en riktig skitdag dagen innan, då jag hade fått en reaktion i båda ögonen efter att ha gjort en påfyllning av fransar. Perfekt tajming inför nyårsafton;). Inte för att jag är fåfäng(jo lite kanske) utan mest för att det gjorde ont och ögonen var sprängfyllda så jag hade önskat att det var halloween istället ha ha..Kommer nog dröja innan jag vågar mig på att göra om det igen,har aldrig reagerat tidigare.

Men mitt år kunde inte ha slutat bättre:), vi packade in oss i bilen och åkte över till Jimmy och Christel och påbörjade nyårsfirandet och sedan vidare hem till Camilla och Simon för att fira in det nya året:) .

IMG_7326

Barnen var helt fascinerade av alla raketer och sprang fram och tillbaka med sina ipads för att få det på film:) Det finns så mycket jag är tacksam för, ett jobb jag trivs med, fina vänner och en fantastisk familj. Jag tänker extra mycket på er som firar ensam, har förlorat någon ni tycker väldigt mycket om, är sjuka. Sociala medier är fantastiskt på många sätt, men kan tänka mig att det kan göra att många känner sig ännu mer ensamma, när man bjuds in i andras vardagsrum.

IMG_7327

IMG_7328Nyår är det fest och många förknippar fest med alkohol, men inte i det här sällskapet.Det serveras alkohol ,men det är aldrig någon som höjer på ögonbrynet om man hellre väljer en pepsi max framför bubblet. Har alltid haft lite svårt för att det ska festas, iallafall när barnen är med.

Jag är inte nykterist, men jag kan ha lika roligt utan alkohol och allt som oftast väljer jag ett alkoholfritt alternativ. För att jag kanske vill kunna köra hem, vakna pigg dagen efter. Kunna hämta barnen så dom kommer hem ordentligt, jag är själv uppvuxen med föräldrar som ställde klockan och alltid hämtade mig och mina kompisar. Inte alltid att dom fick visa sig utan ställa bilen en bit bort;), det är något jag sätter stort värde på än idag. Men visst finns det säkert dom som tycker man är tråkig och ibland kan man även som vuxen tycka det är lite jobbigt att förklara sig. Men jag har noll problem att andra dricker, det är bara ett val som jag har gjort.

Tänker ibland på min tjej som är på väg in i tonåren med allt vad det innebär..

Gav du några nyårslöften?  Mitt blev att bli starkare,friskare och lite smalare till min 40 årsdag, är precis hemkommen från en powerwalk. Känns som vår idag och även solen tittade fram, just lovely!

Processed with VSCO with a6 preset

Ha en fin fortsättning på det nya året! Nu ska jag inta soffläge:) kramar Christina


Kommentarer


  1. Neta 3 januari, 2017 on 13:58 Svara

    Min dotter är född -93 och vi hämtar gärna fortfarande och hon har inga problem med det då vi bor ett par mil utanför vår stad där det händer mkt våldsrelaterat mot unga tjejer och killar nu. Världen blir hårdare och sina avkommor skyddar man nog så länge man lever.
    Tycker det där med alkohol avtar i alla åldrar inte ens ungdomar super ju till idag. Jag kan tycka det är gott med ett eller ett par glas vin ibland både till mat och som ”smuttdricka” men det stannar oftast där.

    • christinamelin 4 januari, 2017 on 09:14 Svara

      Så kan det nog vara, min dotter är så ung än så vi har inte kommit dit än.. Jag tycker också det är så värt att hämta, jag ser ju på min mamma hon är fortfarande orolig för mig. Så oron har man nog hela livet:)även fast barnen blirvuxna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna