VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista rycket inför jul..

Idag efter jobbet begav jag mig till Täby centrum där jag mötte upp några av dom tappra barnen från min barnsånggrupp coverkids för att sjunga lite julsånger.

 

Ibland förstår jag inte hur jag tänker ha ha, som om man inte har nog mycket dagarna innan jul? Men det  blev så bra, har inte riktigt fått någon julkänsla än men det bidrog lite. Det blev en del klappar där så nu har jag bara lite att fixa imorgon inför julafton som i år firas hemma hos oss:)

IMG_7009

Träningen då.. Idag blev det en powerwalk, jag har sån träningsvärk fortfarande . Och imorgon väntar ett nytt PT pass, förstår inte hur det ska gå till då jag knappt kan gå ner för trapporna på ett normalt sätt.Men det känns så skönt att ha kommit igång,även fast många undrar hur jag tänker som börjar veckan innan jul?Men man ska ju börja någon gång;).

IMG_6994

Kommer även att börja med lchf igen och att försöka få in att äta regelbundet, är ju en sån som lätt hoppar över måltider och det leder bara till ett stort sockersug och humörsvängningar och en enorm trötthet.IMG_7001Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se sista avsnittet av årets bachelor, jag kan inte låta bli att svettas med Sebastian.Vilket drama, har ni sett?


Kommentarer


 1. Junitjej 23 december, 2016 on 09:53 Svara

  Vilken snygg vattenflaska! Var är den köpt?

 2. Malin 23 december, 2016 on 09:58 Svara

  Ja, har följt men blev inget bra slut, inte för någon. Föredrar lyckliga slut. Tror nog tyvärr att TV4 förlorar lite på det också. Kanske inte skulle visat det allra sista programmet. Känns mer som ett program från en annan kanal…
  Kan förstå att Sebastian fick känslor för fler, svårt att låta bli under de förhållandena som var på Aruba. Meeeen inget bra!

  God Jul!
  //Malin

 3. Suss1971thn 23 december, 2016 on 10:02 Svara

  Härligt att du är tillbaka! Ska bli kul och inspirerande att följa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna