VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tjejfest.,

I helgen som var hade Camilla och Tanja styrt upp en tjejfest:). Vi var några stycken som redan på eftermiddagen möttes upp på Nacka Dojo för att få testa på att brottas. Vi lärde oss flera tekniker och det var härlig stämning och mycket skratt.
Efter åkte vi till Tanja och där finns två gulliga tjejer fråb ghd för att fixa oss i håret, så lyxigt:)
 
senare under kvällen anslöt dom som inte kunnat vara med på aktiviteten och det bjöds på god mat, dryck och ljuvliga snopp cupcakes.Kvällen innehöll många historier och möten med så härliga tjejer. Vill tacka Camilla och Tanja för en så fint ordnad tjejfest.
Love you!

Kommentarer


  1. Johanna 16 november, 2014 on 16:40 Svara

    Hej! Har precis hittat till din blogg,vilken trevlig och familjär blogg du har skapat!måste säga att jag tycker det är enastående att du och Camilla och era barn har en sån fin relation,inga sura x fasoner, det är underbart att kvinnor förenas trots(förmodligen)jobbig separation. Hoppas att och Camilla kan lägga grunden för ett nytt tänk,barnen först och främst!tycker det är så härligt att se.kvinnor skall hjälpa varandra och inte stjälpa,men du verkar ha fattat essensen!tack för en mysig blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna