VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Endless hair…

Duktiga Johanna och Terece har startat web shoppen endlesshair.se. Där kan man bl.a. köpa fantastiska hårtofsar/halvperuker  med riktigt hår som du kan locka och tvätta. Tjejerna bjuder på många inspirationsbilder på hemsidan, kika in där. När Johanna var i Stockholm satte hon in nya extenstions på mig och jag är sååå nöjd, håret är verkligen jättefint:)
I två dagar nu har jag varit förbi Terece då hon har haft outlet, så glad för henne att fler och fler börjar upptäcka hennes kläder:) sprang på flera Goa tjejer där
Imorgon är det äntligen dags för fredagsmys, men först ska jag in med Fanny och dubba efter skola och jobb. Har ni några planer för helgen?
Kram C

Kommentarer


 1. Terece Almering 10 oktober, 2014 on 00:05 Svara

  Puss världens bästa Christina!

 2. Anita 10 oktober, 2014 on 17:27 Svara

  Du är alltid så vacker Christina. Vad skall ni dubba? Ja jag gamla tanten ska "bara" vara ute i naturen så mycket det går. Hösten är så fin då det inte regnar. Kram Anita i Nora.

  • christinamelin 11 oktober, 2014 on 09:11 Svara

   Tack:) hon var och dubbade en ny Disney film. Hon tycker det är så roligt. Härligt att vara ute i naturen försöker också vara det:), blir extra kul nu när vi har hund:)

 3. christinamelin 10 oktober, 2014 on 08:38 Svara

  Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna