VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagsmys och shopping..

I fredags firade fredagsmyset 20 år och vi gick all in:). Efter jobbet åkte vi till goa vännerna i Åkersberga och Cecilia hade dukat upp med tacos. Sen blev det godis, chips och en god sockerkaka som Fanny och Felix överraskade mig med när jag kom hem från jobbet. Fanny hämtade Felix då jag hade ett sent möte, vill inte lägga för mycket ansvar på henne. Men ibland när det kör i hop sig är jag så glad att det fungerar och att hon gör det utan att knorra:).
Det blev idol och sen plockade jag fram en låda med glittertatueringar som jag fick av min fina vän Terece på Love Forever. Det blev succé:)
Lördagen bjöd på strålande väder så när Felix hängde på Martin till Star Wars premiären

Passade jag på att ha kvalitetstid med Fanny. Vi gjorde det hon gillar mest, att shoppa. Så mysigt att gå runt och få titta i affärer, lillebror brukar inte dela vårt intresse. Så perfekt när man kan dela på sig:) och ha roligt på varsitt håll..

Nu är det dags för fotbollsträning och jag är så glad att solen skiner, för att stå på planen när det regnar eller blåser kallt är inte lika kul;);). Önskar er en fin söndag<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna