VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ljuvliga sommarkvällar..

Igår när jag arbetat klart, var Fanny hos en kompis. Min mamma hjälper mig med barnen nu när jag jobbar och jag blev så glad av synen som mötte mig när jag kom hem. Mormor och Felix spelar badminton över vår och grannens häck:)
Sen var jag och Felix bjuden på middag ute på min fina vän Terece och hennes Markus lantställe. Det blev ett härligt gäng som samlades på bryggan innan vi påbörjade grillningen. Killarna spelade fotboll med smågrabbarna och det var springtävling. Vill verkligen suga ur varenda liten minut av detta underbara väder, hatar att frysa skulle gärna ha det såhär året om:)
Terece är så duktig på att fläta håret, lyx med frisör på landet;)
Kram C
 

Annons

Kommentarer


  1. Anita 25 juli, 2014 on 16:54 Svara

    Håller med om att kvällarna är så sköna. Älskar också att kunna sitta ute utan att frysa. Ni verkar ha så mycket roligt för er hela tiden. Läser Martins blogg också (tror det var därifrån jag hittade hit) o blir så glad när jag läser hur gulliga ni alla är med varandra. Så skönt det måste vara för barnen. Ha en skön helg kram från Anita i Nora.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna