VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Landetmys..

Jobbar i två veckor och det är inte alls synd om
mig. Har haft en lång ledighet:) men rackarns vad jobbigt det är att gå upp på morgonen. Hade lovat mig själv en powerwalk innan jobbet, ha ha har lyckats en dag den här veckan. Försöker njuta av det underbara vädret efter jobbet, så häromdan lastade jag in alla i bilen och styrde kosan mot Norrtälje. Camillas stora barn hade kommit från deras pappa och det var sån glädje när dom sågs igen. Även fast det inte finns några blodsband så märker man hur lite sånt spelar roll..Hur man faktiskt kan skapa sig sin egen familj.
Och jag älskar vår stjärnfamilj!!!
Kram på er!
 
 

Annons

Kommentarer


 1. Sari 24 juli, 2014 on 15:10 Svara

  Så UNDERBART att läsa Din blogg, vilken energi och glädje man får av Dina inlägg, speciellt om Din underbara "stjärnfamilj" tänk om flera skulle vara som Du?!? Hur enkelt allt skulle vara i vårt samhälle!

  Jag beundrar VERKLIGEN Dig som människa!

  Ha en fortsatt fin sommar
  Sari

  • christinamelin 24 juli, 2014 on 21:16 Svara

   Oj det var fina ord:) vad glad jag blir!!Kramar till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna