VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Midsommarfirande 2014

Varje år beger vi oss till Fresta för traditionellt midsommarfirande, i år fick vi sällskap barnens pappa och farfar med flickvän. Det blev dans runt midsommarstången och fika.
När det var slut i Fresta packade vi ihop och åkte vi hem och åt sillunch, barnens pappa hade varit borta en månad i New York så det blev utdelning av presenter för att sedan ge sig på det grillade köttet med dess tillbehör och jordgubbar på det.
Runt sextiden lämnade min exman/barnens pappa med familj oss och jag och barnen och hoppade in i bilen och åkte mot Vettershaga till min fina vän Terece och hennes man Marcus fantastiska lantställe. Där flera gäster anlänt, det var ett härligt gäng som samlats och det blev många timmar nere på bryggan. Det blev även en tur med båten, så jag tror klockan blev midnatt innan vi avnjöt vår grillmiddag. Finns inget mysigare än att vara tillsammans med goda vänner och få njuta av fantastisk miljö, god mat och bubbel i glaset. Tack Marcus och Terece för att vi fick komma till er.
Fantastiska kransar från Love Forever
Åza, Tim, Ulrica, Anna och Terece
 
Terece,Åza,Jocke,Niklas
Magnus och Marcus
Finaste Fanny
Killar kan också ha krans; ), charmiga killarna Felix och Beppe busade
Hur var din midsommar?
Kram C
Några av bilderna lånade av Marus Almering.

Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna