VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Formex och veterinärbesök

Helgen blev inte riktigt som planerat, så kan det bli i bland. 
I fredags åkte jag förbi Formex och hälsade på fina Terece och det slutade med att jag blev en levande provdocka:) så roligt! Terece är en sån person man är så glad att kunna hjälpa, hon är så ödmjuk och fin på alla sätt. Jag hoppas många kommer upptäcka hennes fina kläder, för jag vet hur mycket hon jobbar och brinner för det här:). Kika gärna in på loveforever.se eller gå in och gilla på Facebook.
Här med fina Terece
Här med Mona Lisa, Terece underbara mamma
Hade tänkt åka dit på lördagen med, men efter en sömnlös natt med en hund som var orolig
fick jag åka med Billy till veterinären då han fått en inflammation i analsäckarna. Tydligen vanligt bland små hundar :(. Han fick penicillin och en tratt så han inte biter sönder och det blir inflammerat, nu väntar operation på torsdag, läskigt:(

Bästa killen<3,  alla var så oroliga. Men han känns redan bättre, igår hängde vi hemma och tog det lugnt. Idag hämtade jag barnen hos sin pappa och nu är det fullt ös:). Jag är iaf utvilad inför kommande vecka:) och det lär behövas;)
kram C

Kommentarer


  1. Terece Almering 19 januari, 2014 on 14:04 Svara

    Söta du!!!! Du passar perfekt som en levande provdocka!!!! Så snygg och fin i allt! Puss på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna