VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Världens bästa vänner och modevisning för Love Forever

Idag efter jobbet har jag gått all in och fixat till denna vintertrötta mamma:). Som tur är har jag världens bästa vänner som utan att fundera tar sig an mina barn och vår hund, för att jag ska få lite tid att ta hand om mig själv en stund. Begav mig till Väsby hudvårdcenter och träffade gulliga Camilla och Jeanette som fixade ögonbryn, fransar och gav mig lite solbränna;)
Är så taggad inför morgondagens modevisning med ett gäng härliga tjejer, ska bli grymt kul att få visa Terece fina kläder från Love Forever:)
Klockan 14.00 på Formex om ni är där och besöker mässan.
 
Finaste Tanja och Terece ”Love Forever” Almering
Nu väntar sängen:):) 
kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna