VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Härlig helg

Hej på er:)! Sitter nu och rundar av en underbar helg som gett mig massor med energi. Har haft tid för mina fina vänner, promenerat, åkt kälke och skjutsat till diverse aktiviteter:), Så kul när barnen vill vara ute. Tänk vad lite snö kan göra;):). I lördags testade jag på att rida för första gången sen ungdomens dagar. Det var ett gäng laddade tjejer som bokat ridlektion på AP Ridutveckling här i Väsby där vi bor. Så tog med mig Fanny och åkte dit för att titta på, men Anna Wallberg utmanade mig att sitta upp och rida några varv och det var riktigt kul:). Ska hänga med tjejerna den 26-e och ta min första lektion, ska bli så roligt:)
Fina Tanja Fylking som tagit initiativet att ta med oss:)
Billys gulliga ägare Ulrika i skritt
Fina Terece Love Forever
Gulliga Ankie Bagger och Monika

Fina Anna som driver AP Ridutveckling 
Hela gänget samlat, ni var superduktiga:) Terece, Tanja, Monika ,Ankie och Ulrika!
Mysig kväll med fina vänner. Är så tacksam att jag har er :) Anna, Peter, Helena och Cicci
Så var min helg:), nu är jag redo för en ny vecka:).
Hur har er helg varit?
Kram C

Kommentarer


  1. Terece Almering 13 januari, 2014 on 06:47 Svara

    Mysig helg!!!! Vi ses snart! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna