VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagsmys

Igår hade vi fredagsmys hemma hos oss, goda vänner kom över med barn

Fick en fin blomma:). En av tjejerna som var här sjunger hos mig och med dom stora tjejerna till hjälp blev det cheerleadinguppvisning:). Så kul att se när dom ser upp till och tar efter, känner så väl igen det hos mina barn:). Mysig kväll med många intressanta samtalsämnen;):)
Sen slutade kvällen lite olyckligt att lilleman drog i huvudet i kanten på bordet och fick ett jack i huvudet. Haft lite observation på honom inatt men det gick bra:). Allt blod gjorde mig lite orolig, inte riktigt van med killar i den här åldern det är lite hårdare tag än vad jag har varit van med. Så jag får nog tuffa till mig lite;), helt klart en stor skillnad hur killar och tjejer leker.
Nu ska vi göra oss redo för husdjursmässa:),mer om det senare:)
Ha en fin lördag!
Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna