VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

God Jul

Nu har jag äntligen slagit in dom sista klapparna: ), har som tradition att låta barnen följa ett snöre för att hitta en julklapp på morgonen. Min mamma gjorde så till oss, ett trevligt bevarat minne<3. Förra veckan gick hysteriskt fort, jobb, aktiviteter och lite minifirande med goda vänner. Min fina vän Cecilia fyllde år och hade dagen till ära bokat in oss på ett bad:),vi hade en hel pool(varm) och ett bubbelbad helt för oss själva. Det var så lyckat och något vi absolut ska göra igen: ) efter det fick barnen byta klappar och även jag hade varit snäll i år; ) så jag fick en sminkväska från Victoria secret: ) 
Passade även på att tillsammans med mina coverkids tjejer sprida lite julstämning i Väsby centrum som har haft extra öppet nu inför jul.
Sen var det släktkalas på barnens pappas sida, så roligt att träffa alla . Dom var ju min familj i åtta år, så det känns skönt att man kan fortsätta umgås på ett avslappnat sätt.
Nu är det dags att försöka få lite sömn, i dag bär det av till Camilla för mysigt julfirande
God Jul önskar jag er alla och en stor kram sänder jag till er som är ensamma på julen. Tänd ett ljus för dom som inte finns hos oss längre, det ska jag göra


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna