Om mig

039

Vem är jag?

Mitt namn är Rebecca och jag är född i April 1982.

Jag bor i härliga Skåne tillsammans med min man Henric och våra två döttrar, Celine och Savannah.
Min man träffade jag 2002. Ett år senare, alltså 2003, förstod jag att det var honom jag ville dela mitt liv med och jag vågade öppna mitt hjärta för honom.

2006 var året då vår äldsta dotter Celine gav oss lyckan att bli föräldrar. 2007 var året då vi lovade varandra evig kärlek inför släkt och vänner och 2008 kom vår andra dotter Savannah till välden och gjorde oss lyckan att bli tvåbarnsföräldrar.
3 år som förändrade vardagen, tillvaron, livsfilosofin och livet.

I bröllopsplaner och som nybliven mamma började jag blogga 2006. Då var anledningen att vänner som bodde längre ifrån oss skulle kunna följa både Celine i hennes utveckling och våra bröllopsplaner. Att det skulle bli en del av min vardag, en del av mitt liv, hade jag aldrig kunnat tro då. Att jag skulle knyta starka vänskapsband och träffa underbara människor som gjort stort intryck på mig, trodde jag inte heller. Men så är det.  Jag har träffat fantastiska människor genom bloggen, vissa som är mina underbara ”bloggvänner” och andra som blivit mina vänner i verkliga livet.

I och med bloggen, med föräldraskapet och med ett intresse som legat och grott länge, utvecklade jag mer och mer intresset för fotografering och hösten 2006 köpte jag min första systemkamera. Fotointresset har blivit större och större och det är ett av mina strösta intresse. Att leka med kameran är något av det roligaste och den är med mig i väskan som oftast.

Något annat jag verkligen brinner för är träning. Jag har förr spelat olika lagsporter men senare fått mer tillfredställelse av andra träningsformer. Sedan jag fick Celine har jag mest tränat styrketräning och konditionsträning som löpning och cross. Det är i träningen jag finner min inre styrka. Den är som terapi för mig.

Det var lite om mig.

Är det något annat du undrar så är det bara att fråga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *