Välkommen till mig! Jag heter Rebecca, är gift med min kärlek Henric och mamma till våra döttrar Celine och Savannah. Här bjuder jag på delar av mitt liv. Tankar och känslor, yta och djup, träning, mat och fotografering, ja allt som livets värdefulla dagar bjuder på!

Annons

Jag flyttar hem igen!

Det blev ingen lång vistelse, men ändå nära två månader och det behövs för att boa in sig. Jag gav det lite tid, en flytt är inget man känner sig hemma vid på direkten. Jag har verkligen trivts här på AFF, men jag fick hemlängtan och flyttar därmed hem igen. Till min cheekys.se adress.

Jag hoppas att ni följer med mig hem igen och att vi inte tappar bort varandra på vägen. Risken med flyttar är ju att man kanske förlorar några vänner och tyvärr hände det mig när jag flyttade sist. Men jag håller tummarna för att ni minns min adress…

alltså cheekys.se, hoppas vi ses ”där hemma”!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons