Välkommen till mig! Jag heter Rebecca, är gift med min kärlek Henric och mamma till våra döttrar Celine och Savannah. Här bjuder jag på delar av mitt liv. Tankar och känslor, yta och djup, träning, mat och fotografering, ja allt som livets värdefulla dagar bjuder på!

Annons

Kalvin & guldhjärta

DSC05709

I måååål!

DSC05718

Min fina tjej. Med sitt guldhjärta och stora leende ♥

Kalvinknatet 2014 är nu genomfört och det med en stolt tjej som kämpade på riktigt bra.

Mitt hjärta fylls av värme när jag tittar på henne, vår fina starka och kloka tjej. Hon har inte haft det lätt den senaste tiden, vad det beror på är givetvis inget att tala om här. Hon är en känslomänniska precis som jag, men hon är stark. Tjejen med guldhjärtat och det stora breda leendet gör mig stolt varje eviga dag.

Vi har våra dispyter, hon är ju minitonåring och jag en mamma med regler och gränser. Regler och gränser av kärlek, sådant hon kommer förstå när hon blir äldre. Precis som jag och säkerligen så många andra. Det är nu jag förstår, gränserna och reglerna som mina föräldrar satt till mig. De där viktiga sakerna som gör att man blir så trygg man kan, så fri man kan utan att råka illa ut. Ja jag älskar henne så högt att mitt hjärta stannar upp ibland och ibland slår massa extra slag. Älskar henne precis lika mycket hela tiden och är så stolt över henne.

Du är underbar på alla sätt och vis, du är full av kärlek och godhet mot dina medmänniskor och du är så genuint ödmjuk mot allt.  Min fina fina tjej

Alla 12 barn i klassen som skulle springa dök upp idag och de var så duktiga allihopa. Nu får vi håla tummarna för en klassvinst!

En reaktion på ”Kalvin & guldhjärta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons