Välkommen till mig! Jag heter Rebecca, är gift med min kärlek Henric och mamma till våra döttrar Celine och Savannah. Här bjuder jag på delar av mitt liv. Tankar och känslor, yta och djup, träning, mat och fotografering, ja allt som livets värdefulla dagar bjuder på!

Annons

HOHO

rosauggla

Hur söt? Postern kommer från Inreda.com

Det ekar så tomt här inne. Jag saknar er ju. Så fort solen och värmen kommer brukar kommentarerna minska och det förstår jag så väl. Själv hänger man ju helst utomhus så mycket det bara går och fyller kroppen med d-vitamin och frisk luft. Och så är ju detta den mest sociala tiden på året.

Ja jag ville i alla fall bara berätta, jag saknar er!

Nu mina vänner ska jag hoppa upp på cykeln och ta mig till skolan för att hämta Celine. Hon behöver komma hem och ladda kroppen med energi inför kvällens lopp.

Håll tummarna för henne i kväll är ni söta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons