Välkommen till mig! Jag heter Rebecca, är gift med min kärlek Henric och mamma till våra döttrar Celine och Savannah. Här bjuder jag på delar av mitt liv. Tankar och känslor, yta och djup, träning, mat och fotografering, ja allt som livets värdefulla dagar bjuder på!

Annons

Morgonstund

 Sovmorgon, ligga kvar och dra sig, en varm hand mot min axel som drar mig intill sig, två älsklingar som hör våra röster och då kommer smygandes in i vårt rum och kryper ner i sängen de med. En riktigt mysig och lugn morgon med familjen är så värdefullt i en annars så stressig vardag som vi har just nu någon vecka till.
 
 Vi åt god frukost. Bovetegröt med mandelmjölk, bär och kokos. Och rostade mackor, doften från rostade mackor är ljuvlig.
 

 Barnen bytte om till träningskläder, jag slängde på mig en klänning, satte lite färg på läpparna och samlade ihop morgonkaluffsen till en boll. Nu är vi redo för en timme handbollsträning.
 
 Lunkande helger med tomma blad att fylla med spontana aktiviteter är inte så vanligt just nu, detta är den sista på ett tag framöver. Så nu njuter vi av att göra det som faller oss in just nu!
 
 – Posted using BlogPress from my iPhone

2 reaktioner på ”Morgonstund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons