Välkommen till mig! Jag heter Rebecca, är gift med min kärlek Henric och mamma till våra döttrar Celine och Savannah. Här bjuder jag på delar av mitt liv. Tankar och känslor, yta och djup, träning, mat och fotografering, ja allt som livets värdefulla dagar bjuder på!

Jag flyttar hem igen!

Det blev ingen lång vistelse, men ändå nära två månader och det behövs för att boa in sig. Jag gav det lite tid, en flytt är inget man känner sig hemma vid på direkten. Jag har verkligen trivts här på AFF, men jag fick hemlängtan och flyttar därmed hem igen. Till min cheekys.se adress.

Jag hoppas att ni följer med mig hem igen och att vi inte tappar bort varandra på vägen. Risken med flyttar är ju att man kanske förlorar några vänner och tyvärr hände det mig när jag flyttade sist. Men jag håller tummarna för att ni minns min adress…

alltså cheekys.se, hoppas vi ses ”där hemma”!

 

Kalvin & guldhjärta

DSC05709

I måååål!

DSC05718

Min fina tjej. Med sitt guldhjärta och stora leende ♥

Kalvinknatet 2014 är nu genomfört och det med en stolt tjej som kämpade på riktigt bra.

Mitt hjärta fylls av värme när jag tittar på henne, vår fina starka och kloka tjej. Hon har inte haft det lätt den senaste tiden, vad det beror på är givetvis inget att tala om här. Hon är en känslomänniska precis som jag, men hon är stark. Tjejen med guldhjärtat och det stora breda leendet gör mig stolt varje eviga dag.

Vi har våra dispyter, hon är ju minitonåring och jag en mamma med regler och gränser. Regler och gränser av kärlek, sådant hon kommer förstå när hon blir äldre. Precis som jag och säkerligen så många andra. Det är nu jag förstår, gränserna och reglerna som mina föräldrar satt till mig. De där viktiga sakerna som gör att man blir så trygg man kan, så fri man kan utan att råka illa ut. Ja jag älskar henne så högt att mitt hjärta stannar upp ibland och ibland slår massa extra slag. Älskar henne precis lika mycket hela tiden och är så stolt över henne.

Du är underbar på alla sätt och vis, du är full av kärlek och godhet mot dina medmänniskor och du är så genuint ödmjuk mot allt.  Min fina fina tjej

Alla 12 barn i klassen som skulle springa dök upp idag och de var så duktiga allihopa. Nu får vi håla tummarna för en klassvinst!

HOHO

rosauggla

Hur söt? Postern kommer från Inreda.com

Det ekar så tomt här inne. Jag saknar er ju. Så fort solen och värmen kommer brukar kommentarerna minska och det förstår jag så väl. Själv hänger man ju helst utomhus så mycket det bara går och fyller kroppen med d-vitamin och frisk luft. Och så är ju detta den mest sociala tiden på året.

Ja jag ville i alla fall bara berätta, jag saknar er!

Nu mina vänner ska jag hoppa upp på cykeln och ta mig till skolan för att hämta Celine. Hon behöver komma hem och ladda kroppen med energi inför kvällens lopp.

Håll tummarna för henne i kväll är ni söta!