VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LOPPI Blogbag ”COOP Änglamark”

Jag, eller rättare sagt lilla E, har haft glädjen att få provsmaka några nyheter och några klassiker från COOPs Änglamarkssortiment.

IMG_3103.JPG

IMG_3104.JPG

Direkt när vi öppnade upp Blogbagen meddelade lilla E tydligt att hon ville provsmaka en Klämmispåse och jag lät henne få ”Knölis”, med äpple, sötpotatis, morot och palsternacka. En påse med frukt- och rotsaksmos med lite mindre sötma i smaken. Hon slukade glatt hela påsen på nolltid. Sedan dess har hon även fått smaka de andra två påsarna med fruktpuré, och även de fick mycket väl godkänt!

IMG_3105.JPG

Sedan när vi hade eftermiddagsfika fick hon prova en tetra med fruktdryck med äpple och päronsmak. Även den började hon sörpla i sig med god aptit, väldigt glad att få dricka någonting annat än hennes standarddryck vatten, men hon fick inte riktigt till tekniken med sugröret så hälften av all dricka hamnade på tröjan istället…

Hennes pappa och jag smakade också på fruktdrycken och den fick godkänt även av oss. Den kändes dock ganska rejält söt fast den inte innehåller något tillsatt socker.

IMG_3106.JPG

Majskrokar, majskrokar, majskrokar…

Om lilla E hade fått välja så hade hon kunnat leva på nästan enbart majskrokar och hon gillade även dessa från COOP Änglamark!

Jag gillar produkterna från COOP Änglamark för att de är KRAV-märka.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna