VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Stackars förstoppade lilla tjej!

Lilla E började få smaka gröt och smörgåsrån för en månad sedan och vid ett flertal tillfällen kan det gå flera dagar mellan nummer två, och nu är det dax igen. Suck. Så har jag börjat att ge henne enbart bröstmjölk och så får hon katrinplommon- och päronpuré när vi äter för att delta i måltiden tillsammans med oss.

Hur lång tid tar det för katrinplommon att sätta fart på magen?

Har ni några andra tips på hur man får det att fungera igen?


Annons

Kommentarer


  1. Maramina 12 december, 2014 on 20:37 Svara

    Ok, detta är ett gammalt inlägg, men ändå… Öka på fettmängden i maten är en bra sak att få igång de små magarna med. Det är bara att ge lite extra smör på mackorna, kanske en liten klick smör på gröten eller mildolja (tex rapsolja) i vattnet till gröten, byta till en fetare mjölk osv.

    • Charlotte 12 december, 2014 on 21:58 Svara

      Tack för tipsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna