Här inne huserar Desirée & Co – min galna bryggare till sambo, Lilla Fröken -09 och Hinken -12. I´m a sugar addict, alltid glad (men jag erkänner …barnen tar lätt ut sin rätt på mitt humör) och har en naturlig fallenhet för ALLT extravagant i livet (till min sambos och plånbokens förtret) . Jag har svårt att låsa upp mig på en och samma plats så just nu säljer jag underkläder på deltid, brottas med Kasper på brygghuset och läser roliga kurser.

Annons

The Dining Room

 

Sakta men säkert tar matsalen form.

Mitt gamla köksbord håller på att rustas upp med Annie Sloans Chalk Paint (HÄRIFRÅN)och inte en dag försent har vi nu äntligen enats om stolar. Vi är långt ifrån färdiga men jag bjuder på en lite glimt tills vidare.

farsda-007

Imorgon blir jag gräsänka i fem dagar framöver när Kasper ska på ölmässa. Vi kommer såklart sakna honom massor men det är något speciellt med att vara själv hemma med barnen ….aldrig annars har jag en sådan behärskad struktur på dagarna som jag får när Kasper är bortrest. Bäst av allt, ingen som lägger sig i …..jag funderar på allvar att rodda färdigt matsalen tills han kommit hem igen så behöver vi inte tampas med två viljor – de som är vårt stora problem till att vi aldrig kommer till beslut – våra oeniga viljor. Sååå ….jag gör det hela väldigt lätt …att helt enkelt inte ge honom något val! :)

Resten av kvällen spenderar jag nu tillsammans med min filmteoretiska reflektion. Vad gör ni såhär en måndagskväll?

Gokväll! 

2 reaktioner på ”The Dining Room

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons