Här inne huserar Desirée & Co – min galna bryggare till sambo, Lilla Fröken -09 och Hinken -12. I´m a sugar addict, alltid glad (men jag erkänner …barnen tar lätt ut sin rätt på mitt humör) och har en naturlig fallenhet för ALLT extravagant i livet (till min sambos och plånbokens förtret) . Jag har svårt att låsa upp mig på en och samma plats så just nu säljer jag underkläder på deltid, brottas med Kasper på brygghuset och läser roliga kurser.

40% PÅ ALLT – WOOP WOOP

 

WOOP WOOP!!

KOMPANIKNUT slår på stort och ger oss 40% rabatt på (nästan) ALLT!!

Jag passade på att bunkra till Hinkens garderob. Mjukisar från Geggamojja till förskolan, ett par röda chinos från MOLO lagom till alla glöggpartyn och en ny MOLOfleece

24147895-origpic-cb38ca

Lilla Fröken vågar jag knappt köpa kläder till längre, det är superviktigt vilken färg, modell och kvalitet det är på dem …..annars blir de liggandes och samlar damm. Påfyllning till leggingsförrådet blev det iaf från MOLO och Livly.

Veckans shoppingbegär är tyglat …..och det med en dunderaffär! Skynda er in innan storlekarna tar slut!!

Namnlös

The Dining Room

 

Sakta men säkert tar matsalen form.

Mitt gamla köksbord håller på att rustas upp med Annie Sloans Chalk Paint (HÄRIFRÅN)och inte en dag försent har vi nu äntligen enats om stolar. Vi är långt ifrån färdiga men jag bjuder på en lite glimt tills vidare.

farsda-007

Imorgon blir jag gräsänka i fem dagar framöver när Kasper ska på ölmässa. Vi kommer såklart sakna honom massor men det är något speciellt med att vara själv hemma med barnen ….aldrig annars har jag en sådan behärskad struktur på dagarna som jag får när Kasper är bortrest. Bäst av allt, ingen som lägger sig i …..jag funderar på allvar att rodda färdigt matsalen tills han kommit hem igen så behöver vi inte tampas med två viljor – de som är vårt stora problem till att vi aldrig kommer till beslut – våra oeniga viljor. Sååå ….jag gör det hela väldigt lätt …att helt enkelt inte ge honom något val! :)

Resten av kvällen spenderar jag nu tillsammans med min filmteoretiska reflektion. Vad gör ni såhär en måndagskväll?

Gokväll! 

Spara & Slösa

 

bollar-002

Att packa med lunchlåda är i vanliga fall inte min starka sida …men så kommer den där ”spara & slösa” tanken och börjar räkna ihop totalen av att äta lunch ute varje vecka ….och ännu värre – varje månad!

Så idag ler äntligen min plånbok när lådan står färdigpackad med bulgursallad. De handgjorda Yoghurtbollarna från Malmö är det roliga i den här matlådan. Jag hittade dem ute hos Sotnosen häromveckan, de är det perfekta tillbehöret till en sallad och dessutom supergoda! Ni måste prova!!

Julefrid & Lakriz

 

Inte alla dagar är skoldagar. Idag har jag hängt hela förmiddagen på kontoret på Brygghuset och gjort en massa onödigt ont som att kalibrera skärmen för att kunna hantera bildmaterial lite bättre och knäppt av några bilder på julölen.

Idag är en stor dag – Charlis julöl släpptes på systemet kl. 10:00 i morse!

Numera står JULEFRID OCH LAKRIZ på hyllan i Kristianstad, Åhus, Bromölla och Broby ….och självklart i beställningssortimentet i övriga landet.

julöl.4

Jag har ett par timmar till att ta kål på innan kidsen ska hämtas på förskolan och jag känner att jag får nog viga eftermiddagen åt skolarbete. För övrigt väldigt lättsamt skolarbete för en gångs skull. Att analysera en digital artefakt genom Normans sju designprinciper!? Eller att skriva en filmanalys!? …..vilket rakt översatt på svenska betyder att jag kan glo på film halva eftermiddagen med kaffe och filt i soffan. Hallå, eller!? När blev skolarbete lyx? :)