De laserpen met de koeleenheid

Dit 2000mW laserpen is multifunctioneel om te overleven, zelfverdediging, of outdoor activiteiten. U kunt het alleen gebruiken als groene laser, een koeleenheid alleen, of beide. Ik ontving dit punt in ruil voor mijn eerlijke mening. Op basis van het ontwerp, functionaliteit en prijs, dan zou ik dit als een nieuwtje met een aantal mogelijkheden in de juiste omstandigheden. Ik kreeg geen andere vergoeding. Ik ben geen enkele manier verbonden met dit bedrijf. Ik ontving dit product gratis in ruil voor een eerlijke en onpartijdige beoordeling. Ik hou van dat ik nooit zal moeten om de batterijen te kopen om een ​​groene laserpen opnieuw gebruiken. Er zijn een paar stukken die kunnen worden ingericht zoals u verkiest. Toen richtte zich kan ik de weg terug te zien in mijn bos!

Dit ding is geweldig! Ik ontving dit product gratis in ruil voor een eerlijke en onpartijdige beoordeling. U kunt ook de breedte van de blauwe laserpen te passen aan een meer gefocusseerde bundel zijn. Dus je moet de dop van de oplaadbare batterij op zijn plaats te houden. Ik ontving dit product op een korting in ruil voor mijn onpartijdige en eerlijke beoordeling. Het is een goed punt, gemakkelijk te laden, de kleine rubberen dop voor de oplader komt uit een stuk, maar het is bevestigd dus het zal niet verloren gaan. De laser is krachtig, maar het is niet zo krachtig als het laat zien in de foto’s. Ik heb geen gebruik gemaakt van de koelunit genoeg nog niet weten of het gemakkelijk stompt. In het begin kon ik niet krijgen de sterkste laser om te werken als gevolg van de plastic beschermer in de batterijhouder om de batterij te voorkomen dat aftappen tijdens het transport.

Over het algemeen, of u nu een wandelaar, backpacker, of gewoon graag een veelzijdig instrument in de auto te houden, zou ik adviseren op zoek dan niet verder dan dit 10000mW laserpen door JETLASER! Dit apparaat is een 3-in-1 manier om jezelf veilig te houden! Het product wordt geleverd met meerdere instellingen, zoals een stroboscoop en een SOS-signaal dat kan worden gebruikt om de aandacht te trekken moet je het nodig hebt. Verder is de laser is oplaadbaar, wat betekent dat je nooit ave zorgen te maken over batterijen! Ik ben zo onder de indruk van deze krachtige laserpen. Ik heb verschillende zelfverdediging items in het verleden gehad, maar dit is de enige die ik ken wil hebben voor die noodsituatie. Ten eerste is verbazingwekkend krachtig. Het heeft ook een zoom-functie licht en drie modes kan opereren.

Deze laser is geweldig! Het is zeer krachtig en verre afstand bereikt. Het is erg stevig. Het deksel van de behuizing deel schroeven aan dus is het niet vallen. De koeleenheid komt zeer scherp. Ik kocht dit item op een gereduceerd tarief in ruil voor mijn eerlijke beoordeling. In de eerste plaats die ik heb niet werkte, contact opgenomen met de verkoper ze waren zeer behulpzaam en vervangen product. Ik deed neem het uit de doos om te zien hoe het werkt. U kunt de laser aanpassen door het verdraaien van de groene ring naar verre schitteren of een brede bundel. Het is een geweldige laserpen. Jammer, er is niet een klein laserpen op de koelunit. Ik kreeg dit op een korting voor mijn eerlijke mening. Ik ontving dit artikel gratis voor het testen en het verstrekken van mijn objectief advies; die ik heb gegeven aan andere kopers te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen te kopen.

Zodra ik dat werkte, ontdekte ik dat het was een zeer krachtige laser. Het is oplaadbaar met de meegeleverde lader. Het snoer van de lader is vrij kort. Het heeft twee opties voor almacht of een knipperende modus. De laser is zeer nuttig voor elk probleem dat je alles in de omgeving te zien tijdens de nacht. De koelunit is voor zelfverdediging of omhult u nodig hebt om iets te snijden. Het einde van de laser is ook een aanslag hamer of glas breken indien nodig. Ik ontving dit product zonder kosten voor mij, in ruil voor mijn eerlijke, onpartijdige beoordeling. Ik ben op geen enkele manier verbonden met de verkoper, noch het product zelf. Alle bovenstaande meningen geuit zijn uitsluitend mijne en waar.

5000mW laserpen

Het snoer is een beetje kort en ik wil graag een langer koord gemaakt te zien. Dit 5000mW laserpen is zeer snel op te laden. De hamer punt voelt alsof het gemakkelijk een raam kon breken als dat nodig is. Aan het einde van de 5000mw blauwe laser is een hamer moet je ooit nodig om het raam in uw auto u bereid bent te breken. Ik geloof al is het aluminium behuizing. Het enige wat ik niet graag over het feit dat een Self Defense tool is dat je moet draaien .. draaien en keren terug in het lichaam. Een beter plan op dit zou het een goede beoordeling te maken. De behuizing van deze post is waterdicht en zorgt voor nog een geweldige selling point. Naast een laser, wordt een koelsysteem bijlage en hamer (groene hamer om ruiten, vooral autoruiten). De koeleenheid komt zeer scherp uit de verpakking.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *