En till Allt för föräldrar webbplats

Barbie vs Kristaller

Min lilla tôs fyller år en månad före jul så jag börjar köpa presenter/julklappar i augusti. I år har jag inte kommit så långt som jag brukar. Hon är ju mer medveten nu och har mer önskningar är tidigare år så jag kan inte välja och vraka fritt.
Igår fick jag se en Barbie med långt hår och regnbågsklänning. Ungen älskar regnbågen och vill ha allt i dess färger. Jag började leta runt efter bästa pris. Tyvärr fanns inte den här i stans enda leksaksaffär men även om den funnits där så hade den antagligen kostat mer där. Jag är ledsen men det här med att handla hemma måste faktiskt gynna mig, som kund. Jag tycker att det är fel att de tar mer betalt än alla andra. Jag hamnade till slut på Amazon.se och där fanns den till ett riktigt bra pris. Där fann jag oxå en annan Barbie som jag spanat på. En samlardocka. Barbie Ballet Wishes 2020. Den kostar runt 900 kr på leksakssajterna men på Amazon kostade den 375 kr (minns inte exakt). Det va exakt samma docka med stativ och äkthetsintyg. Så jäkla fin. Den klickade jag hem. Nu är frågan om lilltjejen kommer få den dockan eller om mamsen behåller den själv. Samma docka från 2018 kostade, på Amazon, runt 2500kr. Samlarvärde? Jag tycker att de är så himla fina, jag skulle lätt kunna börja samla och ha i fint skåp….om vi hade plats.

I kväll vid läggning pratade vi om önskelistan och då sa hon:
– Mamma jag vill ha ett stenhjärta som du har.
WHAT? Va då stenhjärta. Jag gör ju allt för den där ungen.
– Vad menar du? Har jag ett stenhjärta?
– Jag har nog sett det på ditt skrivbord.
PUH!
– Ja haaaa du menar bland mina kristaller.
Barnet har sett mitt rosenkvartshjärta.

När vi sagt godnatt tog jag fram datorn och surfade in på Kristallakademin och sökte på hjärtan. Drogs till selenithjärtat och gillade vad det stod för så nu har jag klickat hem ett hjärta till henne och en tumlad sten till mig. Det åkte med en bergskristall oxå.
Ja men jag samlar på kristaller då´ra. Om de har nån betydelse eller ej kan man ju diskutera men det viktigaste är vad man själv tror på och mår bra av.

Jag är en person som slänger mer än jag sparar. Ääääälskar att rensa och organisera. Jag vill inte ha saker jag inte har användning för men jag skulle vilja nörda in på nåt. Det blir nog inte Barbie (tar för mycket plats) men kristallerna ligger bra till. Jag skulle må bra av att nörda in på nåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *