En till Allt för föräldrar webbplats

Min vädergud

Hej hej!
Jag börjar tro att min karl ÄR nån typ av vädergud, iaf en halvgud. Han prickar typ alltid in sin semester med fint väder. Han va t.ex pappaledig sommaren -18. Det är väl ändå den sommaren vi minns som den varmaste i vår tid?
Han hade en pappavecka i maj, den va kanonfin… Just saying… Kan inte minnas att människan haft semester när det regnat mer än nån kväll. Skumt eller en jäkla tur.

Som ni nog förstår så har han nu börjat jobba. regnet står som spön i backen och tempen sjunker. Det är nog bra för växter, djur och naturen i stort. Jag mår inte heller dåligt av att det regnar. Jag och Mini hänger på glasverandan med nyinköpt pyssel.
Måndagsreklamen har fått ett större värde hos mig efter att jag upptäckte Lidls reklamblad. De har så himla mycket roligt, särskilt för barn. Idag va en sån dag. Vi drog ner och köpte en bok med tillhörande klistermärke. Just nu skapar Mini olika världar för älvor och sjöjungfrur som hon dessutom får ge kläder och hår. Hon är i pysselhimlen. Jag funderar på att åka och köpa fler till kommande regndagar.

Jag väntar på att klockan ska närma sig 16.30 för då ska jag åka och träna. Idag är det Sh´bam. Det är kul dä.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *