En till Allt för föräldrar webbplats

Krusbär, ett superbär.

Då är det uppdukat med kamera, dator, telefon och krusbär. Det är väl ungefär det jag behöver idag. Ja, men snälla du… Självklart har jag tryckt en Twix redan. Jag försöker inte lägga upp nån fasad av nyttigt beteende. Jag är som alla andra, jag vill ha min choklad trots att det inte är lördag och att jag verkligen inte borde äta choklad eller nåt annat med socker MEN man måste väl ändå få leva lite.

Krusbär är förresten väääääldigt nyttigt och gott. Anledningen till att jag äter krusbär är att det står en buske några meter bort. Man tager vad man haver.

IMG_5495Fakta om krusbär:
De är ett nyttigt superbär. Krusbäret har 20 gånger mer C-vitamin än apelsinen. De har oxå mycket kalium, magnesium och A-vitamin så ut och hitta krusbär. De är små hälsobomder.

Jag behöver verkligen vitaminer nu. Jag är trött och humöret är fan inte på topp. Känner mig som en skärbrännare som går och små klickar lite hela tiden. Hittar ingen ro.
En anledning kan vara att jag utsett mig själv till nån rättviseminister men har nyligen upptäckt att det inte finns nån universalrättvisa. I alla situationer är det nån som måste offras för att nån annan ska få sin rättvisa.  Det stör mig! Nu menar jag inte att alla i ett hushåll får exakt lika många bullar och sånt där, jag menar större saker än så.

Här finner jag iaf lite ro i själen men det är nåt som gnager i mig. Oklart vad!
Ikväll ska jag iaf på Body Jam och det brukar få endorfinerna att rusa.

Ut och skaffa er krusbär nu!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *