En till Allt för föräldrar webbplats

Siden

Med såna här glapp mellan inläggen skaffar man sig inte en stor läsarskara. Är jag ens ute efter det? Jo men det vore väl kul. Då kanske det skulle dugga lite tätare mellan inläggen. Lite diskussioner på bra nivå vore ju oxå kul. Man träffar ju inte folk som för ett år sen.

Är du lättlurad? Eller ska jag kanske säga nyfiken? Nyfiken på att testa nya saker. Det kan vara en sport, en ny energidryck, en ny sorts godis eller nåt annat. Jag är nyfiken på sånt som kan göra gôtt för kropp och själ. Jag är absolut inte nyfiken på sånt som kallas ”dödslängtan” såna upplevelser klarar jag inte. Jag är inte så mycket för att slänga mig utför berg och broar liksom.
Däremot går jag alltid på sånt som är nyttigt och särskilt om det beskrivs som ”det smakar precis som en vanlig xxxxx”. Det köper jag direkt. Det smakar sällan precis som det man hoppas att det ska smaka. Som den där nyttiga glassen. Den smakade papper. Så som jag föreställer mig att papper skulle smaka. Jag kan räkna upp flera exempel på detta men det va inte det jag ville berätta om.

Jag gillar alternativa ”saker”. Husmorskurer är lite av ett beroende. Jag testar de flesta. Jag har till exempel bytt ut sköljmedel till en ättikablandning. Funkar jättebra. Kläderna blir mjuka men luktar inte starkt som jag tycker att sköljmedel gör.  Jag har även en ättiksblandning till rengöring.

Nåt annat jag faller för är hår och hudprodukter. Jag tappar hår och söker desperat efter nåt som får håret att stanna kvar. Det går sådär men jag har hittat ett auyrvediskt  schampo som funkar ganska bra.

Det senaste som jag ramlade på är: Sidenörngott.
Detta ska vara snällare mot både hud och hår. Det va nåt om att andra material kan torka ut hår och hud. Det svalde jag med hull och hår. Jag började leta i stadens butiker men det fanns på sin höjd satinvävd bomull. Jag fick vända mig till nätet och fann där en sida som jag gillade. Siden Selma om du undrar. Snabb leverans och Klarna är ljuv musik när jag nätshoppar.
Örngottet va så mjukt. Ett litet minus är att det stod handtvätt och enzymfritt tvättmedel. Men jösses så mjukt och skönt det va. Jag köpte ett till mig och ett till lilla fröken. Hon gillade det oxå och önskade sig ett till.
Så mitt tips till dig är: Sidenörngott.

Jag har bara haft det en vecka så jag har inte hunnit märka nåt resultat men det är så mjukt så jag törs rekommendera det ändå. Man ångrar inte ett siden örngott.

IMG_2274

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *