En till Allt för föräldrar webbplats

Måla måla måla

Jag och lillan tycker båda att det är kul att ta bilder. Vi traskar runt här på gården med våra kameror. Det händer att vi bestämmer att vi ska ha ett uppdrag. Det kan vara ett fotografera nåt som är gult osv… Detta är ett intresse som vi delar. Idag fann vi ett nytt gemensamt intresse, eller hobby kanske.
MÅLA!
För ett tag sen sålde Lidl canvasdukar och jag köpte två som lillan fick måla. Jag hade en ide om att faktiskt hänga upp hennes verk. Barn tänker ju så härligt utanför den där boxen. De bryr sig inte om att färger ska matcha, de bara kör.
Igår fick vi tag i fyra canvasdukar till och nu ville jag va med och kludda. I flera timmar satt vi och jobbade på våra verk. SÅÅÅ KUL!

Lillan drog igång och tryckte ut massa härliga färger som blandades runt. Sen fick hon se att jag målade min svart, då ville hon oxå det. Men sen fyllde hon på med massa härliga färger igen. Jag ÄLSKAR hennes färgbomb med svartvit bas.
IMG_2078

Jag gjorde mitt och lillans stjärntecken. Det va inte helt lätt eftersom ingen sida på nätet va överens om hur tecknen ser ut. Sen gjorde jag norrsken som kanske inte blev helt bra men min tid började rinna iväg. Längst ner i vänstra hörnet ser man min katt som tittar upp mot himlen. Sen lite glitter för extra effekt.
Jag vet att jag inte är nån talang men det blev en personlig tavla som jag ska hänga i lillans rum och kanske kommer hon att tycka om den för att jag gjort den. Vem vet.
IMG_2079

Men å andra sidan så är ju konst (ja nu kallar jag min tavla för konst) otroligt varierande i utseende. Det finns ju tavlor som är målade i en och samma färg med en liten boll i nåt hörn som är värd flera hundra tusen.

Men så kul att ha ännu en hobby med lillan. Nu måste vi snart bygga oss en liten atelje/studio så vi slipper det tråkiga städarbete efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *