En till Allt för föräldrar webbplats

Sparkcykel och fotboll

Nu va det så där längesen igen. Men det har ju varit så himla härliga dagar och kvällar så datorn har stått orörd. Även mina sociala plattformar har varit mindre använda.
Ibland när jag sms:at eller PM:at nån polare och deras svar dröjt börjar de alltid med ett ursäkta och ja det är väl ganska naturligt att man gör så MEN, jag tycker att det är ganska gôtt att folk inte sitter med mobilen i näven hela tiden. Är det nåt brådskande hade jag kanske ringt så ett skrivet meddelande som dröjer är väl nästan ett tecken på att man gör nåt vettigt med sitt liv. Inte för att de som svarar direkt därmed gör ovettiga saker. Jag tycker iaf att det är gôtt när jag själv låtit telefonen ligga en hel dag.

Vi har varit ute och kört sparkcykel. Vi köpte en på Lidl. Jag älskar Lidl. De har så mycket bra grejer till bra priser. Sparkcykeln är hur fin som helst och lillan älskar den. Vi har inte så mycket asfalt här så vi brukar ta med den in till stan. När en av oss handlar går den andra med så hon får sparkcykla lite.
Fotbollsintresset blir starkare. Mycket bollsparkande. En dag la hon till och med ut konerna och sparkade lite slalom. Hon är fyra år i november, lite imponerad blir man ju. Nu har hon börjat prata om att spela i nån klubb. Det finns väl inga lag för så små så det får vänta lite till.

IMG_2515

Hösten började bra men idag har det varit riktigt kurigt väder. Jag fick tända pannan och sätta på värmen. Vi kollade på Frost 2 i lilla TV-rummet. Lite mysigare och varmare där.  Den filmen har man ju sett ett par gånger nu. På kvällen vill hon läsa Musse & Helium, igen. Hon har sina klara favoriter. Men imorgon hoppas jag att paketet från Adlibris kommer. Jag har beställt David Sundins barnbok. Så spänd på den. Då kanske vi kan lägga M & H på hyllan ett tag till. Vi väntar spänt på fortsättningen i den serien. Ska de hitta den där guldosten nångång?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *