En till Allt för föräldrar webbplats

Sparkcykel och fotboll

Vi har varit ute och kört sparkcykel. Vi köpte en på Lidl. Älskar Lidl. De har så mycket bra grejer till bra priser. Sparkcykeln är hur fin som helst och lillan älskar den.
Fotbollsintresset blir starkare. Mycket bollsparkande. En dag la hon till och med ut konerna och sparkade lite slalom. Hon är fyra år i november, lite imponerad blir man ju. Nu har hon börjat prata om att spela i nån klubb. Det finns väl inga lag för så små så det får vänta lite till.

IMG_2515

Hösten började bra men idag har det varit riktigt kurigt väder. Jag fick tända pannan och sätta på värmen. Vi kollade på Frost 2 i lilla TV-rummet. Lite mysigare och varmare där.  Den filmen har man ju sett ett par gånger nu. På kvällen vill hon läsa Musse & Helium, igen. Hon har sina klara favoriter. Men imorgon hoppas jag att paketet från Adlibris kommer. Jag har beställt David Sundins barnbok. Så spänd på den. Då kanske vi kan lägga M & H på hyllan ett tag till. Vi väntar spänt på fortsättningen i den serien. Ska de hitta den där guldosten nångång?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *