En till Allt för föräldrar webbplats

Icke glutenintolerant

Jag har äntligen kommit igång med träningen! Två pass Body Pump och ett pass Body Jam. Det känns så bra. Livet tar verkligen fart när jag kommer ut och gör nåt utanför tomtgränsen. Inget fel i att vara hemma men jag är ju van att träna och det känns verkligen att livskvalitén ökar.
Jag känner mig mycket gladare.

Har börjat utreda mig själv lite. Jag har en stressad urinblåsa som inte låter mig sova så bra. Jag måste upp och kissa på nätterna. Jobbigt. Mina blodprover visade på en B12 brist. Gluten? Doktorn frågade om jag märkt av nåt när jag t.ex. ätit bröd. Näe, jag har inte märkt nåt. Fick lämna mer blod för att kolla gluten. Idag kom svaret: Jag är inte glutenintolerant. GÔTT!

Nu har mannen semester och det är så skönt. Han tar morgnarna med lilltjejen och jag sver som värsta tonåringen. Idag vaknade jag 12,30. WHAAAT! Men då har jag varit uppe och pissat tre gånger oxå. Avbruten sömn är inte kul.

Men nu: utsövd, nytränad OCH icke glutenintolerant mår jag så jävla bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *