VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Brutit tystnaden

Äntligen satte jag min fot på gymmet efter ca två månaders träningstystnad. Och det kändes bra, riktigt bra faktiskt. Var bara jag och en annan där klockan halv nio på morgonen vilket var skönt. Behövde vara själv och komma in i det igen, känna igen tekniken i övningarna. Blev bröst, triceps och axlar plus plankan och stretch, ett lagom kom-igång-pass.

Nu blir det träning på en lagom nivå ett bra tag så inte samma sak händer igen. Var inte värt det att gå in i väggen och känna sig orkeslös samtidigt som man ville avancera och öka vikterna.


Kommentarer


  1. DeMarkey -LiveYourDreams! 17 juli, 2014 on 22:33 Svara

    Tack för dina fina ord, det värmer. ja det får nog ta den tid det tar men fasen vill bara att det går över, det blir lättare för varje timme tror jag, tills det brister igen.. suck. Sorgen är enorm, men tack för dina ord.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna