VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Äntligen sommarlov

Idag fick jag betyget på den sista kursen. I onsdags fick jag reda på att jag fick A i företagsekonomi 2 och idag kom ett mail med betyg A i Information och Kommunikation 2 :) Wohoooo! Denna termin har jag fått ihop fyra A och ett B och jag är såååå nöjd. Och lite stolt också.

Nu är det sommarlov! Vi har strålande sol här i stockholm så jag suger åt mig allt jag kan av ledigheten. Kommer att jobba några pass i juni men sen i juli blir det mer. Roligt att göra nåt och tjäna pengar och sen ha det skönt med lediga dagar med familjen.

Kan kort och gott säga att jag är rätt lycklig just nu. Känner harmoni i kropp och knopp :) Härligt att vakna upp med sina älskade ungar även om det är tiiiidigt. Jag känner mig så lyckligt lottad som har så fina barn och en kärleksfull man. Vem behöver sovmorgon när man har så mysiga barn att gosa med i sängen på morgonen? (Jag sover gärna en extra halvtimme, timme på fredag när jag ska jobba hela dagen.. Hmm ska bara säga till mannen :/)

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna