VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag lever

Men är rätt slutkörd som människa för tillfället. Jobbar, pluggar, tränar och tar hand om barn och vardagen. Sömnen ligger på minuskontot och hjärnan är överfull med info inför kommande prov denna vecka. Jag vill bara få allt överstökat så jag kan få en lite lugnare vardag.

I fredags hade jag plugg 9-14 och sen började jag jobba 16. Slutade 23 och väl hemma tog det nån timme innan jag kom till ro och kunde somna. Dock vaknade Lukas tidigt och det blev bara 5 timmars sömn den natten..
Vid halv elva var det dags att åka till jobbet igen. Som tur var fick jag ta bilen denna regniga dag. Blev ett 10-timmars pass med mycket stå och gå. Hade en 50-års fest med ett 50-tal gäster och det vart så lyckat! De var nöjda med mat och service och festen var i full gång när jag lämnade vid 22. Min rygg pajade totalt, ischiasen gjorde sig påmind och allt låste sig. Lite vila var dock det enda som behövdes för dagen efter var det bra i ryggen :) Skönt, för ryggproblem är det sista jag behöver just nu!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna