VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Var när hur?

Just nu är det kaos i  mitt huvud. Från att ha haft det mesta under kontroll känner jag nu att jag släpper på saker. Tyvärr har jag fått släppa lite på en av kurserna i skolan. Inte så att jag kommer få underkänt men den är så tråkig och jag lägger hellre tid på annat. Det viktiga för mig är att få bra betyg i ekonomiämnena och bli godkänd i de två övriga.

Nu när jag har tankarna på fler håll än jag egentligen klarar av, har jag fått släppa lite på träningen :( Lite dumt men kom faktiskt iväg idag tack vare snälla svärmor som passade dem :) Så länge jag tar mina PW och jobbar arslet av mig så kommer jag hålla mig i någerlunda form iaf. Kanske inte vad jag siktade på i början av året (ville verkligen komma i tight form till sommaren) men med tanke på hur dessa månader har varit så är jag nöjd med de gånger jag tränat. Ibland är det mer tänket som behöver tränas fram :)

Ja detta vart ett lite flummigt inlägg… Gör allt för att slippa börja med inlämningsuppgifter till den tråkiga kursen. Provet är dock nästa onsdag så måste ju ta tag i det…. Gaaaahhhhhhh vad det tar emot…..

Det som gör denna dag till en lite bättre än de senaste är att, förutom träningen, så har jag ätit bra mat. Grönsaker och protein i alla måltider och inget sött.. Men shit vad sugen jag är! Tar ett välförtjänt glas rött istället :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna