VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första natten

Det gick väldigt bra inatt. Båda sov som stockar men Lukas tar ju morgon tidigt. Och tidigt hos oss är 05:20. Slår aldrig fel, han sover sällan längre än halv sju.

Jag var lite rädd att han skulle börja skrika och väcka Nea men hon sover verkligen djupt när hon sover :) Tog med honom in till oss i hopp om att han skulle somna om men hörde på en gång när han började prata att det var kört. Han var för pigg.

Så vi mös och tittade på bompa tills Nea vaknade. Man blir rätt trött av vakna så tidigt hela veckor. Ibland kan jag ligga kvar när killen tar barnen men det är jag som vaknar och hämtar honom 9 gånger av 10.

Efter plugg och jobb idag samt en massa fix här hemma, med bland annat möblering i barnens rum, så drar jag på mig träningskläderna och tar en PW. Behöver röra på mig och få frisk luft. Får se om någon hänger på, annars blir det jag och musiken i lurarna :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna