VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lukas the great

Jag vet jag kör med lite töntiga rubriker idag men har man skrivit några tusen så måste man vara lite kreativ :) haha

Var med Lukas på BVC idag för vikt och längd. 11,7 kg och 74 cm mätte han. Stor kille och hon lät överraskad över att han kröp och kunde ställa sig upp. För några månader sen var det min skräck, att han skulle bli sittandes som Buddha för att han var så rund och go. Så jag är så glad att han nu ställer sig upp mot bord, grind mm. Han går med gåvagnen och idag stod han runt 15 sekunder utan att hålla i sig! Han stod bredvid mig och var medveten om att han inte höll i nåt, han såg nästan lite stolt ut :)

Fjärde tanden har brutit igenom men det var inte den andra stora framtanden utan den bredvid. Så nu är det en glugg på övre raden men tror inte det dröjer länge innan den fylls av ytterligare ett litet risgryn :)

Fick med mig lite tips/råd från BVC. Det här med att borsta tänderna har jag ju vetat om men ändå skjutit på det.
Vi pratade om sömn och jag berättade att Lukas sover lite oroligt och vaknar/gnäller till några gånger per natt. Och att han somnar ofta till flaskan så svårt att borsta tänderna efter det. Hon tipsade då om att vissa barn sover bättre om de inte somnar med maten i munnen så att säga.
Jag tänkte att det är ju verkligen värt ett försök så gav honom flaskan liite tidigare, borstade tänderna för första gången och mös sen i soffan ett tag. La ner honom i sängen och vaggade nån minut och han somnade in.
Får testa några kvällar nu innan jag kan säga om det blev bättre eller inte. Han är lite snorig nu så kan vara det som gör att han vaknar just nu.

Imorn blir vår lilla kille hela nio månader! Mammas goa och glada lilla knubbis!


Kommentarer


  1. jaana 25 april, 2014 on 00:49 Svara

    Älskade gullprinsen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna