VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Shit vilken press

På två olika plan.

Först på träningsplanet där jag varit sjuk, inte känt mig 100% och därför inte vågat/orkat träna som jag velat. Och som alltid som försvinner mitt nyttiga tänk och jag skiter i maten. Jag sket i att det egentligen var fastadag idag, vet inte om jag pallar att följa det nu när sommarjobb på restaurang väntas. Jag vet, fram och tillbaka med det här 5:2…. Blir galen på mig själv! Får bli som det blir, vill bara att träningen ska bli regelbunden. Mina powerwalks har iaf tagit fart och blandat det med styrketräningen (som inte prioriterats den senaste tiden). Jag känner mig stark när jag är ute och går. Häromdagen så joggade jag till och med sista biten hem för att jag kände mig pigg i benen efter 6 km. Så även om styrketräningen hamnat lite i skymundan så sitter jag inte helt still :) Men man känner alltid press att träna och äta bra och det som passar mig.

Det andra är plugget. Förra kurserna gick bra och slutade med att jag satt med A, A och ett B som slutbetyg. Nu har vi fått tillbaka första provet i Företagsekonomi 2, som vi gjorde innan påsken, och jag fick alla rätt! Alla rätt?! Jag började kolla igenom provet men det behövde jag ju inte sa läraren, för allt var ju rätt…… Har inte riktigt smält det än men roligt att visa att man fattar och lär sig.

Nu är det sista fyra veckorna sen är kurserna slut för denna termin. Jag tar sommarlov och sommarjobbar som en tonåring på restaurang :) Ska bli riktigt roligt och är väldigt spänd inför första passet på lördag, var ju några år sen sist :) Nu hoppas vi på att sommaren bjuder på härliga soliga dagar med mycket gäster och härligt tempo :)

 


Kommentarer


  1. Emelie 24 april, 2014 on 09:58 Svara

    Gud va duktig du är! Alla rätt :)!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna