VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vätskefylld

Efter träningen igår drack jag inte jättemycket men oj vad jag var kissnödig när jag skulle somna. Var tvungen att gå och kissa fyra fem gånger innan jag kunde somna för natten. När jag vägde mig på morgonen efter hade jag tappat ett helt kilo! Inte förvånad då jag ska ha min mens i dagarna och alltid samlar vätska då..

Nu kör vi fasta idag och det känns bra, känner mig laddad. Nu ska jag uppnå mina mål och bli bättre i maten. Träningen känns motiverande och nu blir det gym och PW blandat.

Idag blir det promenad med vänner i det fina vårvädret. Är på ÖF nu, Lukas somnade på vägen hit och sover fortfarande 1,5 timme senare. Missar sångstunden och lek med kompisar.. Men men vad ska man göra?

20140414-101259.jpg
Testar sig fram, några steg med gåvagnen ar det blivit :)


Kommentarer


  1. DeMarkey -LiveYourDreams! 14 april, 2014 on 11:02 Svara

    Oj tappat ett helt kilo! Berätta hemligheten, hi hi.
    Bra kämpat tjejen, och du, underbar liten knodd du har, ser så söt ut så jag smälter. Inne i sitt och den fina lilla babyblöjrumpan. =) Love it.

    • caroline84 14 april, 2014 on 15:52 Svara

      Ja alltså jag tror att det var för att jag tränade sent på kvällen och det lösgjorde en del av det uppsamlade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna