VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skönt med sköna skor

Bra investering nu när jag ser tillbaka på det. Idag har jag prommat över milen :) Först till öppna förskolan, vid lunch mötte jag upp Emelie och gick en ny runda (med en mördarbacke!) och sen hem igen..

På detta har jag fastardag och körde benpass sent igår så energin var inte den bästa. Men jag gjorde det och nu blir det lugnt ikväll med nytt avsnitt av Game of Thrones när killen kommer hem!

I väntan på honom gör jag lite inlämningsuppgifter som ska in på onsdag. Lite halvtrist men jag lär mig mer och mer om Word vilket är nyttigt för kommande jobb. Fastnade nu dock på ett steg och kommer inte vidare… Hittar inte fliken Utvecklare och däri gruppen Kontroller.. Suck


Kommentarer


  1. Emelie 14 april, 2014 on 19:31 Svara

    När jag och Alex gick ikväll visade hon att man kunde gå ner mot vattnet precis innan mördarbacken, hehe. Då gick man framför alla hus istället, utan backen :)

    • caroline84 15 april, 2014 on 05:14 Svara

      Då vet vi det till nästa gång :) Fast vi fick ju en bra rumpträning :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna