VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Har det verkligen hänt?

Sov jag utan att vakna mellan 23-05? Ja jag tror det… Är inte helt säker men kommer inte ihåg att jag varit uppe något. Strax innan 23 vaknade Nea och pratade i sömnen och hade tappat napp så var inne hos henne en snabbis. Men Lukas vaknade jag inte av förrän vid 05 och då tog jag in honom till oss. Sov till 06:23 iaf och Nea kom in först strax innan sju :)

Känner mig väldigt utvilad faktiskt och hunnit städa undan gårdagens disk som vi lämnade. Lukas har sovit i snart 1,5 timme och Nea tittar på Emil i Lönneberga. Avverkat ett avsnitt av Pippi har vi också hunnit med medan jag beställde mer kort från vår fotografering i februari. Även försäkringskassan har fått sig ett besök och anmälan om föräldradagar, skönt att ha det gjort för jag brukar alltid dra ut på det till det siiiiiista (som nu hehe). Killen skriver över några dagar så det räcker över sommaren men mest för att komplettera till sommarjobbet. Skönt att ha det så och inte behöver känna press att jobba heltid.. Vill njuta av denna sommar som är Lukas första, tänk så mycket spännande han ska få upptäcka. Inte minst sin första födelsedag!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna