VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Känner mig som sämstaste

Nej men jag ska inte vara så hård mot mig själv. Ena sidan så vill jag såååå gärna se lite mer resultat, känna mig starkare och gå ner nån storlek till. Men nu har sockermonstret tagit ett grepp om mig och hittar ursäkter efter ursäkter till att fika och äta godis mitt i veckan!!

Jag är så förbannat svag och behöver en riktig morot för att komma ur detta spår.. Allt började när förkylningen slog rot för 1,5 vecka sen och känner fortfarande lite i hals och näsa men har tränat nåt pass iaf. Imorn vill jag till gymmet men just nu ligger jag och jäser smågodis i sängen och känner mig ”geggig” i kroppen. Ingen rolig känsla och vet att jag bara har mig själv att skylla.

Det enda jag kan luta mig tillbaka lite på är att övriga kosten följts som vanligt. Ingen snabbmat eller oversize portioner utan kyckling som grund med tillbehör. Tur att man inte tröttnat på fågeln riktigt än :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna