VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tidig morgon hos oss

Killen har inte fått sovmorgon på länge så nu bestämde jag att han skulle få det. Jag tycker det är skönt om man bestämmer så man vet innan, då kan man inte klaga eller slippa undan.. För helt ärligt hur ofta går man upp frivilligt klockan 05:47 en lördag? Inte jag iaf..

Kände dock att Lukas bara skulle böka runt i sängen och jag hade sovit rätt så gott inatt så tog beslutet att gå upp. En halvtimme senare kom Nea så istället för nåt avsnitt av Dr Phil är det nu barnprogram på tvn.. Men vad gör det när solen lyser ute och ungarna är glada och nöjda?
Lukas röjer på golvet och Nea myser med sin mamma i soffan :)

20140322-064401.jpg

20140322-064414.jpg


Kommentarer


  1. Gabbi 22 mars, 2014 on 17:12 Svara

    Jättefin i glasögon ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna