VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Med lite mer kött på benen

Vilat hela dagen, varit extremt trött men när killen går iväg på ett möte klockan 18 så hittas de sista energireserverna. Och vad gör jag med dem? Jo jag badar barnen.. Det tog slut på den lilla energin jag hade kan jag lova men det var det värt! Älskar att se barnen ha roligt tillsammans :) Båda älskar att bada, tänk om det varit tvärtom..?

Har tänkt mycket på träningen och hur jag ska lägga upp det. Jag måste gå tillbaka några steg och köra på det programmet jag började med. Och hålla mig till det en längre period än jag gjort nu. Blir bara så sugen på att testa nya övningar, hitta muskler från andra vinklar osv. Men det kommer när det är dags, jag måste bara ha tålamod (mitt favoritord.. NOT!).

Hitta glädjen i att öka vikten, orka mer, utföra det mer tekniskt osv.. Känna mig starkare helt enkelt. Jag gör ju det med överkroppen men ni vet hur det är med den undre, det TAR längre tid!

Så nu ska denna godisätande (ja jag kunde inte motstå det idag när jag handlade) mamma sova för att imorn pulsa till dagis i en decimeter snö. Låt mig ha liiiite mer energi imorn :)

20140319-220300.jpg
(Tagen vid ett piggare tillfälle :) )


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna