VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vad lite sömn kan göra

Inatt har jag fått sova! Alltså Lukas väckte mig två ggr men det var snabba in med nappen sen somnade han om. Första gången vid 04 så fick ju sova rätt många timmar i sträck innan jag blev väckt :) Inte som det varit de senaste två veckorna med gråt, byte av bajsblöjor och endast komma i ro i vår säng.

Man känner sig verkligen laddad med ny energi och att han vaknar 05:40 nuförtiden gör inte så mycket. Försökte få honom att somna om i min famn så vi låg och mös lite men han hade sovit klart.

Idag börjar ny kurs i skolan, Företagsekonomi 2, och jag har haft en skön ledig vecka men nu ska det bli roligt att få läsa och plugga igen :) Kombinera det med träning och mat, nu är det planering som gäller!

Det gick ju bra förra gången (de första 10 veckorna) och det ska gå ännu bättre denna gång! Jag är fokuserad och har bara två kurser denna gång så kan lägga lite mer tid på planering för att nå mitt mål. En stark kropp som orkar mer och en sund livsstil med bra matval.


Kommentarer


  1. Josefine 18 mars, 2014 on 09:03 Svara

    Vad härligt det låter att vara igång med allt! Plugg, mat och träning. Du är så duktig! Inspirera mig? :)

    • caroline84 18 mars, 2014 on 19:36 Svara

      Jag försöker bolla allt men svårt att planera när man har en kille som inte gillar planering :) För mig har det varit att bara bestämma mig..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna