VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gick åt pipan igen

Jag skulle ju utmana mig själv den här veckan och det gick faktiskt riktigt bra! Jag hade bra energi på gymmet och mådde bra i kroppen.

MEN sen kommer fredagen och vips så hamnar jag i unna-mig-för-att-det-är-helg-och-jag-har-varit-duktig-hela-veckan-bubblan!!!! Blir så less på mig själv att jag inte kommer ur det tänket. Blev en hel del godis, glass och lite vin. Att dela på en flaska vin tycker jag inte är så fy skam men det är allt runt omkring. Både jag och killen mådde piss efter allt godis när vi gick och la oss. Svullna i magen och dålig andedräkt.. Nej det är inte värt det! Känns som att man förstör hela veckans bedrifter!

Så ikväll när vi borstade tänderna sa vi till varandra att vi skulle skärpa till oss lite och äta bättre men ev popcorn med Nea på fredagen. Det är vår grej och popcorn är inte så himla farligt, så som glass och godis är..

Ryggen känns bättre och imorn blir det träning på kvällen alternativ på förmiddagen på tisdagen.. Nej imorn kväll ett snabbt överkroppspass, det blir toppen!

Måste bara hurra lite över hur skönt det är med friska barn! Lukas har äntligen haft en bra ätardag och avslutade kvällen med en flaska välling och jag har inte hört ett knyst sen han la sig strax innan sju.

Dock har båda barnen börjat bajsa på natten så blir väckt av det. Lukas mage är fortfarande lite ostabil men Neas verkar liksom ha skjutit på hela tidsschemat. Hon brukar göra det på dagtid men de senaste dagarna har hon gjort det sent på kvällen. Igår kom hon in vid 22 och sa att hon bajsat. Bytte och som tur var somnade hon om men lite svårare med Lukas. Han blir pigg när man byter och får sen svårt att komma till ro igen.. Håll tummarna för att jag slipper det inatt, skulle behöva sova lite 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna