VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Överraskande betyg

Första perioden med kurser är över. Var en tuff start med tre 100-poängskurser på 10 veckor. För den pluggvane kanske detta är vardag men för mig blev det lite ångest. Tänk om jag totalkör i botten på en gång? Att jag inte pallar trycket utan kommer efter och inte lyckas hämta ikapp? Jag var livrädd för att misslyckas.

Efter första provet i Affärsjuridik och det andra i Företagsekonomi kändes det bättre. Och när vi fick tillbaka provsvaren med betyget A och B svävade jag på moln! Vilken lycka, jag är inte dum i huvudet :)

Visst var det svårt att fokusera ibland och de veckor jag inte kunde gå på lektionerna, när killen jobbade, tyckte jag var jobbiga. Jag läser på flex så läraren vet att jag inte kan komma på alla lektioner men jag gillar ju att gå på dem. Jag lär mig så mycket mer av att höra han förklara och vi får diskutera än att sitta hemma och läsa själv.

Den tredje kursen, Information och kommunikation, var inte alls lika prioriterad som de andra två. Datakurs med ett slutprov och presentation. Men på något höger så lyckades jag få ett A och det tar jag till mig till fortsättningskursen som startar nästa vecka.

I sista provet i AJ fick jag överraskande nog full pott! Jag satt med hakan i golvet och kunde inte riktigt ta in det.. Slutbetyget blev också ett A vilket jag är så stolt över. Denna kurs var inte lätt men jag fixade det!

I FE hade jag några fel på provet men ändå så pass många rätt för ett B. Vilket också är ett toppbetyg (räknas som MVG) och som jag är riktigt nöjd med. Slutbetyget blev B och det är med fina ord från läraren som jag börjar FE 2 på tisdag med en härlig känsla i kroppen. Jag kan och jag vill!

Den kommande perioden är det ”bara” två kurser men det är helt ok. Jag letar extrajobb och fick här om dagen svar från mitt gamla jobb att de behöver folk. Vill jag dra på mig väktarkostymen igen? Bollar det i huvudet och känner på det några dagar till.. Sökt en del andra jobb som är närmare och bättre både lönemässigt och tidsmässigt. Hmm får bli en funderarhelg :)
Nu sova efter en fullrulle-dag :)


Kommentarer


  1. Emelie 14 mars, 2014 on 05:40 Svara

    Så himla duktig, både med plugg och träning! Hejja dig ❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna