VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mycket träningstänk

Blir en hel del inlägg om träning nuförtiden men det är det som är min stora passion just nu. Barnen och plugget tar sin tid men att åka och träna som hobby är helt underbart.

Att få dra på sig träningskläderna, sätta i hörlurarna och sätta på den grymma träningsmusiken. Uppvärmningen är densamma, några minuter på crossen för att bli varm. Idag körde jag 3 x bröst, 2 x axlar och 2 x triceps. Plankan och stretch på det. Jag körde hårt, kände hur svetten rann och hur jag blev andfådd efter ett set med hantlarna. Skön känsla och efter en kort vila var det bara på det igen!

När jag kom till axlarna kände jag hur det brann i musklerna på sista repetitionerna. Det är så här det ska kännas och det är då man börjar se resultat. Jag har alltid haft lätt för att bygga överkroppen. Axlar, armar och bröst syns redan efter bara några veckors träning. Det får mig att ta i ännu mer och våga testa tyngre vikter. Jag vill ha de där snygga armarna och välformade axlarna. Det är det jag jobbar för och nu har jag fått mersmak då är det inte mycket som kan stoppa mig.

Har mycket mattänk här hemma också. Vill äta rent och går mycket efter Olgas tänk.

Detta är taget från hennes blogginlägg

”Min filosofi och mina principer, kort och gott. Det funkar på mig, det funkat/funkar på hundratals av mina kunder:

– ha koll på hur mycket du äter, logga det du äter
– ta bort all processad mat, allt socker
– lär dig laga bra hälsosamma och välbalanserade rätter
– varje måltid ska innehålla protein (ägg, fisk, kött, magra proteinrika mjölkprodukter)
– fetter som nötter, kokos, avokado, ,olivolja
– lägg till grönsaker och frukt
– fet fisk som lax, makrill, böckling
– kolhydrater som potatis, rotfrukter, sötpotatis
– ät när du är hungrig, inte när du har tråkigt
– var inte rädd för fett men ät utan att överdriva
– ät kolhydrater men utan att överdriva
– ta lite godis men inte hela skålen
– ta ett glas vin men drick inte hela flaskan
– lyft tunga vikter
– undvik intervaller varje dag

Basics, utan krångel och krusiduller!”

Så enkelt egentligen. Jag gillar tanken med att äta rent men jag gillar ju även godis och vin. Men äter jag bra på vardagen kan jag äta det lite onyttigare på helgen. Det får liksom bli min plan. Även om jag strävar mot mitt mål med stora steg måste jag äta det jag gillar, jag har svårt med förbud. Då blir det liksom lite extra frestande då :/

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna